24.5.11

BoblerNår man kommer helt ned i børnehøjde genopdager man hvor fantastiske og forunderlige sådan noget som sæbebobler er...

7 kommentarer:

 1. Skønne lille Ingrid! Jeg elsker stadig sæbebobler, men jeg kan da ikke huske at have haft sådan en smart "sæbeboble-tingest"? Skal man ikke engang puste i dem længere?!

  SvarSlet
 2. Sæbebobler er fantastiske...og vi har faktisk en sæbeboble sang i den bog jeg havde i give away for noget tid siden (Tumlebiller & Dansemus)....så er det endnu sjovere at puste bobler, når man kan gøre det til en go sang:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Anne - Hun har også en go' gammeldaws, men hun fik denne i storesøstergave og den er altså smart, for hun kan ikke rigtig finde ud af det med at puste i den anden så der kommer bobler og hun får fedtet sig helt til... Men det tar' måske lidt charmen fra det? ;-)

  Tænk, så avanceret det kan blive med sange og det hele. Lyder hyggeligt.:-)

  SvarSlet
 4. Skønt, Silje elsker også sæbebobler og kan få timer til at gå med det - eller indtil legen stopper brat hvis hun får vendt bøtten med sæbeboble-vandet så den er tom.

  Vi har dog ikke sådan en fancy en som Ingrid, men en af de old school med en enkelt pind.

  SvarSlet
 5. Det er bare så dejlige billeder du har taget! - jeg får helt lyst til at eksperimentere med min kamera og børn og sæbebobler :-)

  Jeg elsker også sæbeboblerne og glæden bliver kun større når mine børn fanger boblerne og øver sig i at puste. Nu ved jeg hvad vi skal lave i eftermiddag

  SvarSlet
 6. Michelle - Ehj, hvor er Silje dygtig. Ingrid er først blevet introduceret for sæbebobler nu, så måske derfor hun ikke mestrer den goe "gammeldaws" sæbeboble dims? Ingrid fik denne af en go' veninde og den er et stort hit!

  Ann-Christine - Tak! Får også helt lyst til at tage flere sæbeboble billeder og er sikker på at de nok også kan blive en hel del bedre end disse hurtige snapshots. Håber du får en god legestund sammen med ungerne. :)

  SvarSlet
 7. Sikke nogle dejlige billeder Maiken:)

  SvarSlet