25.4.10

Retro-bytte???

Nu er jeg først ved at komme ind i kampen hvad angår alle de skønne 70er retro stoffer. Efter utallige besøg i genbrugsforretninger er det lykkedes mig at samle lidt sammen, så derfor vil det være perfekt at lave en change-away med retrostof - så jeg kan få variation i samlingen og andre ligeså... Mine idéer til retro-kreaprojekter er mangfoldige, så jeg er både interesseret i at bytte såvel større som mindre stykker samt til en pakke med "firkanter". Farvemæssigt er jeg mest interesseret i gul, lilla, pink, orange, rød, grøn, blå, lilla... Brun/gul/orange stof har jeg nok af. :o)

Noget har jeg i overflod af (brun/orange kombi), noget bytter jeg helst kun mindre stykker af (blå/lilla, lillablomstret) og andet har jeg ikke så meget af (sart blå/hvid og blå/grøn/orange)...

Nogle der er friske på at bytte lidt?

25 kommentarer:

 1. Hej Maiken.
  Den er jeg med på! :-)
  Jeg er fuldstændig solgt til dit nederste højre hjørne. Er det det du ikke har så meget af?

  SvarSlet
 2. Hej Gry

  Jeg har syet en rigtig fin EG slå-om-kjole af netop det stof, og det er virkelig fint og klar i farven.

  Desværre har jeg ikke så meget tilbage, da det kun var et junior sengesæt jeg fik fingrene i. Kan du ikke skrive til min mail (maikenholmnors@gmail.com), så vi kan aftale hvor meget og hvad vi bytter? Så jo du havde noget inde på din blog... :o)

  SvarSlet
 3. Hej Maiken
  Jeg er VILD med det på sidste billede nederst i venstre hjørne (ser blåt og lilla ud). Vil du bytte med noget af mit? Tag et kig... Har nok også noget mere som ikke er på bloggen

  SvarSlet
 4. Hej Maiken
  Dyt dyt skal vi byt' :)
  Jeg kan virkelig godt lide de to små stykker stof på første billede og det gul/grønne på sidste billede. Er det noget, du kan bytte med?
  KH
  Anne

  SvarSlet
 5. @julie: jeg har lige kigget på dine change-away stoffer og er interesseret i det lyserød/orange/grønblomstrede (fjerde collage). Har luret at du har lavet en masse firkanter af fedt stof, så jeg tænkte om du har mere i den boldgade til bytte for det lilla/turkise?

  @ Onkel Anne: De to øverste har jeg en del af, så det bytter jeg gerne med, mens jeg ikke har så meget tilbage af det dueblå/orange/grønne (nederste billede), så det er kun meget små stykker jeg bytter af den. Vil du ikke evt. maile noget af det du vil bytte med? Har også set din blog, hvor dit indlæg om stress virkelig gav stof til eftertanke!

  SvarSlet
 6. Hej Maiken. Det lilla i midten og det lyseblå/lilla nederst i venstre hjørne er jeg meget vild med :) mail mig på christina@ennemark.dk hvis du har nok til et bytte :)

  SvarSlet
 7. Hej igen
  Godt min blog kunne bruges af andre end mig :)
  Jeg mailer gerne noget af det jeg bytter med. Men hold lige lidt af de små stykker af det gule ;)
  KH
  Anne

  SvarSlet
 8. Maiken hvis du kigger på min profil, så har jeg en Give Away. Det er noget af det stof jeg kan bytte med :) Har det din interesse?

  SvarSlet
 9. Hej igen
  Jeg kan sagtens lave firkanter til dig. Bare send mig en mail, så finder vi ud af noget
  julie_lykke@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Hej Maiken

  Vil meget gerne bytte med det på billedet i midten til venstre... i lilla/lyserøde farver. Har du mere i lalla og rødlige farver?. Tjek min profil ud på trendsales... måske jeg har noget du vil bytte med der. Hedder camillasiv

  SvarSlet
 11. Kalder kalder Maiken kom ind :)

  SvarSlet
 12. Havde lige et par dages pause fra bloggen og er ved at skabe overblik for bytteriet. I aftes fik jeg klippet, strøget og foldet til den store guldmedalje, så nu er det snart klar til en tur på posthuset... Jeg skriver lige til jer individuelt. :o)

  SvarSlet
 13. @Anne: Kunne ikke lige finde en mailadresse på dig, så du får svaret her. :o) Det er primært 70'er retrostof, som jeg gerne vil bytte, så har du måske noget i gemmerne? Hvis ikke, så vil jeg godt bytte mindre stykker af de to stykker stof i højre side, som du er interesseret i, for noget af det prikkede du har i din give-away.
  :o) Maiken

  SvarSlet
 14. Maiken jeg tjekker lige i mine gemmer ;) Har du en mailadr, så kan jeg maile dig billeder :)

  SvarSlet
 15. Super. Min mail er: maikenholmnors@gmail.com (står også længere oppe i kommentarfeltet...)

  SvarSlet
 16. Hej Majken... Det nederst i venstre hjørne - har du mere af det? Jeg har nemlig noget af det røde du spurgte på for et stykke tid siden... Og en del andet faktisk også...

  SvarSlet
 17. Hej Majken. Jeg er også meget interesseret i det lilla i midten + det blå/lilla i nederste venstre hjørne. Har du mon mere af dem?

  SvarSlet
 18. @Ditte og Malene: Som jeg havde regnet med har det været mine to favorit retrostoffer (lilla og blå/lilla), som har været mest efterspurgte. Jeg tager lige en status i aften, når det andet er sendt afsted og beslutter om jeg vil bytte mere af netop de to, da jeg jo også gerne skal have noget til egne projekter. :o)
  Men I må da gerne maile et par billeder af jeres retrostof - det kunne jo være jeg var nemmere at lokke så..? ;o)

  SvarSlet
 19. Hej Maiken

  Ja er stadig interesseret i at bytte med det du har på det midterste billede til venstre...det i lilla farver (: Har du set min profil på trendsales med mine stoffer? jeg hedder Camillasiv

  SvarSlet
 20. Hejsa

  Har du mere af det blå, med de hvide og orange blomster, fra øverste billede..??

  Jeg har netop lavet et indlæg på min blog med lidt retro stoffer, hvis du skulle være interesseret..

  KH

  Cristina

  SvarSlet
 21. Camilla - jeg smutter lige omkring TS og sender en mail til dig. :o)

  Christina - Det blå med hvide og orange blomster har jeg en del af, så der kan vi godt bytte et større stykke. Eksempelvis 70*130cm for et tilsvarende stykke af dit sandfarvede med blomster (til venstre), som du har på bloggen? Hvis du er interesseret må du gerne sende en mail med din adresse til mig. (maikenholmnors@gmail.com)

  SvarSlet
 22. Hej Maiken
  Tak for din mail:) har kigget herinde og vil høre om du har mere af det lilla? ellers ser jeg frem til mailen med billeder.
  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 23. hej maiken, har du mon mere af det blå/lilla i nederst venstre hjørne?
  har mange skønne sager af bytte med.
  skriv her eller på vibekevind@hotmail.com så kan jeg returnere med billeder:)

  KH Vibeke

  SvarSlet
 24. Hej Vibeke - Jeg har først lige set din besked nu. Jeg har ikke så meget tilbage af den, men hvis nu du har noget spændende stof kunne jeg nok godt lokkes. Så du må gerne sende et par billeder... :o)

  SvarSlet
 25. hej jeg kunne også være meget interessret i at bytte noget stof så sig til hvis du har lyst skal lige ha lagt noget mere retro stof op på min byttekøbmand side!!

  SvarSlet