21.4.10

Kreativ nysgerrighed blevet vakt

Efter at have ih'et, åh'et, sukket og savlet over alle de fantastiske hæklerier herinde i blogland har min opfattelse af hækling ændret sig fra at være ældre damers syslerier til at være super funky og fantastisk. Min kreative nysgerrighed er blevet vakt. Det må jeg da også lære! Så nu er første skridt taget. Ni farverige garnruller er blevet hjembragt sammen med en hæklenål. Bliver det godt? Tja, det ved jeg ikke, men prøves skal det i hvert fald..

7 kommentarer:

 1. Sådan Maiken
  Så er vi to på begynder holdet ;-)

  SvarSlet
 2. Hækling er SÅ fedt!! Også fordi det er så nemt og nemt at have med sig... Du kommer til at elske det!!

  SvarSlet
 3. Tja, nu prøvede jeg bare en halv time i går aftes og kan konstatere at første forsøg IKKE var rørende nemt. Har nok en kreativ forfængelighed der gør at jeg gerne vil være god fra starten - og det stemmer ikke helt overens med princippet om at øvelse gør mester... ;o)

  Mette: godt med flere på begynderholdet... Fik du købt noget garn?

  Didde: lysten er i hvert fald stor til at lære det, så mon ikke du får ret?

  SvarSlet
 4. Jamen jeg hækler også (lidt) og jeg er da ikke gammel:-) Vil du have et kursus??
  Hvad vil du igang med? Glæder mig til at se billeder.
  Tak for lån af Lækkerpotten.

  SvarSlet
 5. Det er så dejlig nemt at hækle, når først man har fundet fidusen... rigtig god fornøjelse :) og dejlige farver du har hjemkøbt dig der :)

  SvarSlet
 6. Hihi, lige præcis sådan ser mit køkkenbord ud i disse dage. Fuldstændig samme garn. Håber du får succes med hæklingen.

  SvarSlet
 7. Fidusen har jeg ikke fundet endnu, så jeg venter spændt på at det bliver både dejligt og nemt! Så jeg venter stadig på at succeen indfinder sig...

  Men det er spændende at følge med i alle andres hækle projekter og blive inspireret.

  SvarSlet