19.4.10

Boligmæssig make-over

Boligdrømme har vi masser af herhjemme - og i weekenden blev et par stykker realiseret... Kartell lampen er så fin med masser af visuel fylde og lethed. Sammen med det nyindkøbte grønne tæppe har vi fået mere kulør i køkkenet... 

Så mangler jeg bare de sorte Eames DSW stole, som jeg drømmer om - og der forhåbentlig snart kommer til. Forrige weekend var jeg på nippet til at bestille dem, da jeg fandt dem med gode besparelser ved et tysk firma, men manden min bad om lidt henstand. Efter en uges ventetid og grønt lys fra gemalen var tilbudet udløbet. ØV. Jeg ved godt man ikke skal græde over spildt mælk, men det her er da næsten til at klemme en lille tåre over...!

Også kontoret har fået en make-over i form af integreret bordplade i massiv asketræ og et lille kreahjørne, hvor det er tanken at fine farverige æsker skal pynte på hylderne... Nogle i husstanden synes det er overflødigt, andre synes det er fantastisk. Hvem mon?

3 kommentarer:

 1. Rigtig fed lampe. Jeg har overvejet den mange gange, men har ikke kunne beslutte mig for hvilken farve - men hælder mest til den grønne (eller måske gul...) fordi jeg har en 'grøn tråd' i stuen.

  SvarSlet
 2. Skøn lampe ja, den har også været kraftigt overvejet her.

  SvarSlet
 3. Der er altså også rigtig mange fine farver, så beslutningsprocessen kan godt være lidt vanskelig.

  Forhandlingen var nem her - jeg fik lampen, manden min måtte beslutte farven... Der er også indkøbt lilla stofledninger til at peppe vores køkkenlamper op. :o)

  SvarSlet