30.3.14

Sunny sunday


Lige så kaotisk lørdagen var med vasketøjsbunker så høje som Himalaya og nullermænd der stortrives, lige så perfekt var søndagen med solskin på næsetippen, rendyrket familiehygge og skøn natur. Vi var kørt en lille time nordpå til Bangsbo ved Frederikshavn. Jeg havde helt glemt, hvor fantastisk der er med det fine møllehus, en vaffelis indenfor rækkevidde, sultne ænder, en lille botanisk have, Herman Bangs hus, dyrepark med råvildt, god legeplads med udsigt så langt øjet rækker og en smuk vandretur gennem skoven. Det kan anbefales, hvis I kommer på de kanter.

Turen har vi gået mange gange før med Sophie, da hun var lille, så det var særligt at gå der med to yngre skud på stammen. Fordi Sophie er en stor storesøster, så er det ekstra dejligt at mærke pigernes fine bånd imellem. Det er jo en lidt anderledes måde at være søskende, når de ikke deler hverdagen sammen. Jeg elsker på nærmeste hold at følge Sophies drømme og fremtidsplaner - for hun bliver faktisk student til sommer. Hvor vildt er det ikke?!

Som et perfekt punktum for vores intermistiske picnic med vrangen-ud-af-køleskabet madpakken var de små påskeæg med ganache fra Konnerup&Co. Vi er nemlig ved at smage os igennem påskesortimentet, og jeg kan godt være skeptisk overfor, om der er noget påskeæg tilbage, når vi faktisk kommer til påsken - for det smager ret godt.

Alt den friske luft blev afrundet med tidlig aftensmad på en amerikansk diner, da pigerne i lang tid var blevet lovet, at vi skulle på "Sophies restaurant" (hendes studiejob). Ud over mætte maver, så var det også en god afslutning på en rigtig feel good søndag. Flere af dem, tak! :)

6 kommentarer:

 1. Lyder som I har haft en rigtig dejlig dag med alle jeres piger.
  Kh mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en ret perfekt dag, som godt kan klare en gentagelse. :)

   Slet
 2. Sikke fantastiske billeder Maiken.. jeg er helt solgt at al den stemning.. Dejligt med familiehygge.. kram fra C

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Christina. Stemningen var mindst lige så god på den anden side af linsen. :)

   Slet
 3. Smukke billeder og dejlig tekst, der smitter helt igennem skærmen. Lyder lidt som vores lørdag - dog i det nordsjællandske og uden chokoladen... ;) Det ser i øvrigt ud som om du har valgt NameIt shell'en til pigerne...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan nogle dage er bare energi-givende uanset destinationen. Men jeg vil alligevel påpege, at den picnic blev endnu bedre af et stykke godt chokolade. ;)

   Ja, jeg købte softshell jakken til Ingrid efter at have set Karlas, og jeg synes den er rigtig god. Den kan også holde til ret meget legeplads uden at se beskidt ud. :)

   Slet