16.3.14

Et nyt kapitelI morgen tager vi hul på et nyt kapitel. Agnes bliver børnehavepige, og er egentlig super klar til det, men det svære ved et nyt kapitel er altså bare det vi forlader. For i fredags måtte vi sige farvel til vores fantastiske dagplejer, som har været Agnes trygge klippe de sidste to år. Det dejligste lattermilde menneske, der har taget sig kærligt af vores guldklump. Så vi havde alle tårer i øjenkrogene, og derfor blev vi enige om, at det da ikke var et rigtigt farvel, men i stedet gensyn med kaffe, når det kan passe. Den tanke kunne vi alle bedre klare.

Tasken er næsten pakket til i morgen, og der er smurt to børnehave madpakker. Det bliver både helt mærkeligt, og rigtig spændende. :) 

9 kommentarer:

 1. Kan tydeligt huske følelsen.. Den var hård med den første men med nr 2 som er den yngste var der rigtig hårdt inden i, for nu var der ikk flere små børn... Som tiden går... Gudskelov er børnehave tiden skøn...

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, dét kan jeg altså godt følge dig i. Den følelse har jeg også - indrømmet - det lidt.

   Slet
 2. Først og fremmest hvor er hun bare sød :-) og ellers håber jeg dagen er gået godt, tiden flyver alt for stærkt med de små.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Marie. Jeg synes også hun er en dejlig sveske. :)

   Slet
 3. åh ja - afsked er svært, men det betyder jo at det har været et godt menneske i dit barns liv. held og lykke med børnehavestart...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bare rigtig svært, når vores dagplejer har en stor plads i vores hjerter. Opstarten er heldigvis gået rigtig godt, så Agnes har næsten ikke haft tid til at savne - og det er jeg helt forundret over. :)

   Slet
 4. Hvor er hun blevet stor - og så fin hun er :) Er det en Maiken model...?
  Håber dagen i dag er gået godt, og hun har haft en skøn første dag i børnehaven - med storesøster ved sin side :)
  Lige nu kan jeg slet ikke forestille mig Karla i børnehave, hun er jo stadig min lille pige, tiden går altså bare (alt for) hurtigt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, slet ikke. Kjolen er fra England, som Agnes fik i julegave af sin onkel - og den er hurtigt blevet en af yndlingskjolerne. :)

   Det er gået rigtig godt med børnehavestarten. Faktisk meget bedre end jeg kan huske det gik med Ingrid, men nu har Agnes jo også sin faste klippe, som hun kan gå til (hvis Ingrid altså ikke gemmer sig for Agnes!) ;)

   Overgange ER bare mærkelige, men de små unger er ret seje til at kapere det, så det bliver Karla også. Og hun skal jo nærmest bare flytte sig et par meter. ;)

   Slet