20.2.14

Patchwork hængepartier


Det kræver kun et enkelt blik i min sykurv for at konstatere, at jeg er hurtig til at springe på nye idéer, når det kommer til patchwork, frem for at afslutte dem. Det skarpe øje har måske observeret på instagram, at der indimellem dukker patchwork projekter op, men at der er et påfaldende fravær af færdige resultater. 

Trekantstykkerne er tiltænkt som stempelkande varmere, mens de øvrige stykker er til puder. Da jeg i en solstråle tog billederne for et par dage siden, så gik det bagefter op for mig, at jeg faktisk har et helt pudestykke mere, som også bare venter på at blive monteret. Lidt skørt, for selvom jeg ingen intention har om at overplastre vores matrikel med patchwork, så gør det jo slet ingen gavn sammenkrøllet i en kurv. Mit største benspænd er vist, at jeg gerne vil have både lynlåse og pipingkant på puderne, og har jeg lidt svært ved at gennemskue, hvordan jeg gør det pænt? Så gode råd og links modtages gerne. :)

Og skulle jeg være så heldig, at en af jer ligger inde med en stump grå pheobe liberty, så vil jeg (mod betaling naturligvis) være en taknemmelig aftager. Det er nemlig eneste projekt, som med god ret er strandet. :)

3 kommentarer:

 1. Du er ikke alene...har tre stykker, der næsten er klar til montering (pude), starten på et stykke tiltænkt et indkøbsnet og ja så lige et tæppeprojekt, der snart er halvvejs...og så opdagede jeg faktisk at jeg havde klippet til et drenge tæppe for længe siden også ;o)

  SvarSlet
 2. Pres sømmene på patchworkstykket til puden godt ud. Lav først en søm på hver side af lynlåsens længde i bunden af pudestykket, og lad de sidste 5-10 cm ud til sidesømmene stå åbne, pres sømmene. Sy lynlåsen i.
  Sæt piping på de tre sider på eet af stykkerne, på retsiden. Sy det andet stykke på. Der syes oveni sømmen du lige har syet, og sy allersidst de sidste 5-10 cm i bunden (fra lynlåsen og ud). Pudestykket vendes ud gennem lynlåsen. Pas på hjørnerne ikke bliver for runde. Viola
  K fra Engtoften

  SvarSlet
 3. Hehe, samme her - dog ikke patch work, men sy og strikketøj.

  Rigtig flotte kombinationer - den nederste ville da være fin på Agnes værelse.. :)

  SvarSlet