28.2.14

Hverdagsfragmenter


Sikke et hæsblæsende tempo de sidste uger har været i! Her er et par fragmenter af hvad dagene har budt på.

#1-2 Det lykkedes at presse et par timers shopping og caféhygge på Kählers spisesalon med Anita inden vi susede videre til Pomp de Lux arrangementet.

#3 Ingrid skal have briller, og det kom helt uventet. Tanken skulle vi alle vænne os til. Så vi har været rundt ved optikere, undersøgt markedet, lånt bog på biblioteket og håndteret ulykkelig pige. Efter tredje runde hos optikere er brillerne nu bestilt, og det er lidt af en lettelse.

#4 Alle midler gælder, når der er feberramt barn. Så jeg lavede amerikanske pandekager med sødet skyr til Agnes for at lokke mad i hende. Uden held vel at mærke. Så ved man for alvor, at barnet ikke er frisk. Der var dog ingen problemer med at lokke det i Ingrid og Karsten.

#5 En glemt nøgle ved postkassen var åbenbart for meget for en svag sjæl. Vores husnøgler og min cykelnøgle blev stjålet ved højlys dag, mens jeg var indenfor med syg Agnes. Nøglesnoren var bare smidt på jorden, og nøglerne pist væk. Øv. Så der blev kontaktet naboer, politi og låsesmed. Alle låse er nu skiftet, og jeg sidder tilbage med en dybtfølt undren over, hvem i alverden der kan få sig til det på en blind villavej?! 

Der må gerne ske lidt mindre det næste stykke tid. :)

6 kommentarer:

 1. Waue, den kage der - den ser vel nok god ud!

  - Anne

  SvarSlet
 2. Hov, der så man da lige mig på skærmen, syntes stadig det er mærkeligt - er altså ikke en linselus ;)

  Vildt skræmmende med nøglerne, tænk at nogen kan så frække!! Men der er da i hvert fald en med dårlig smag, siden han/hun ikke snuppede din flotte nøglering med... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Endnu engang tak for en hyggelig sludder over Kähler kagen, det var dejligt at få vendt stort som småt :)

   Slet
  2. Jamen, du er altså også en skøn linselus. ;-) Jeg sætter også stor pris på, at intet emne er for stort eller småt, når vi snakker sammen.

   Jeg kan stadig ikke begribe, at nogle kan have den frækhed, og synes helt ærligt det er ret ufedt, at andre i nabolaget har taget nøglen for uretmæssigt at få adgang til vores hus. Men efter låsesmeden har været der, så er jeg nu tryg igen. Nøgleringen trænger sørme til en fornyelse - den er helt mørk af slid. :)

   Slet
 3. Uhhmm, jeg kunne godt lige klare sådan en tallerken pandekager. De ser super lækre ud.

  Det var skønt at se dig til PDL.

  SvarSlet