30.12.13

Bye Bye ChristmasDet var dejligt så længe det varede, men nu er drillenissen flyttet igen (med alle sine drillerier som her, her og her), juletræet er kommet ud, gaverne er pakket op og vakte lykke hele vejen rundt. Nu er vi klar til et spritnyt ubrugt år fyldt med nye udfordringer! :)

Agnes giver i øvrigt gerne en sidste lille julesang med på vejen her. Aldrig har Et barn HAR født i Betlehem lydt sødere...

Har I også haft en dejlig jul?

4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder - vi har også haft en skøn fortolkning af "et barn som er blevet født", som Jacob navngav den ;o).

  Det er så skønt den alder hvor sangen er mindst lige så vigtig som det der ligger og venter under træet. Vi var ved mine forældre i år - og mormor ville give dem en gave inden maden. Det måtte hun ikke førend vi havde danset om juletræet og sunget et par samler, så vi tog turen to gange ;o).

  Rigtig godt nytår, Maiken - håber vore veje krydses i 2014.

  Kh. Pia

  SvarSlet
 2. Dejlige juleglimt og skønne piger :) Karla sang sin helt egen (for os andre ukendte) sang, både klart og rent, og det var klart julens højdepunkt.

  Tak for et fantastisk 2013, jeg håber at 2014 rummer endnu flere gode stunder sammen - og glæder mig til at høre om alle de nye spændende udfordringer det nye år byder på :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de søde dine piger:)
  Vi har også haft en dejlig jul. Har stadig julebesøg af min bror med familie, så her bliver der jul i huset helt til weekenden!

  Rigtig godt nytår til dig:)

  SvarSlet
 4. Skønne billeder, og hyggeligt med den lille drillenisse, håber også der flytter en ind hos os næste år til jul ;-) kh nanna, Stjernepus

  SvarSlet