25.10.12

To vedhæng

 

Jeg har to ting, der hænger meget på mig for tiden. Halskæden er helt ny - den var jeg heldig at få i fødselsdagsgave (Den kan blandt andet købes her). Om end lidt sent så har jeg fuldstændig overgivet mig til statementhalskæderne og synes det gør hverdagen mere festlig. Det andet vedhæng er old-news, som jeg har haft i halvandet år. Begge dele er jeg rigtig glad for. ;)

28 kommentarer:

 1. hvor ser i søde ud. Det klæder dig med løst hår :D

  SvarSlet
  Svar
  1. For det ikke skal være løgn har jeg haft elastik om håndleddet HELE dagen fordi jeg ikke troede på konceptet løsthængende hår ville vare dagen ud. Men det lykkedes. Faktisk er det lidt sjovt at tænke på jeg engang ALTID havde løst hængende hår, så det er vist en vanesag?

   Og tak. :)

   Slet
 2. Hvor er I bare fine! Mega kært billede...

  KH

  SvarSlet
 3. Helt vildt fine vedhæng.. Kunne godt finde på at investere i det nyeste af dem, det andet har jeg allerede et par stykker af.. Lidt anden udgave dig;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. :) Jeg synes der er rigtig mange fine statement kæder. Hvilken tænker du på?

   Slet
  2. Haha, NU fangede jeg den rigtigt. :D

   Slet
 4. For ca 3 år sidenstod jeg på et marked i Kina og havde en tilsvarende kæde i hånden- men sælgeren ville have, hvad der svarer til 30 kroner for den og lige der syntes jeg det var for meget ( man kan godt blive lidt nærig - lidt ligesom det er svært at give 4-500 kroner for noget i søstrene grene:) ) men det har jeg godt nok fortrudt. Den er fin! Og Hvor ser I dejlige ud!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville nok heller ikke købt noget der i konteksten virkede urimelig dyrt, selvom det bare er vildt surt at tænke på nu. Men der er jo INTET ægte i den kæde, så prisen på kina markedet nok temmelig tæt på varens reelle værdi. ;)

   Slet
 5. Dejligt billede af jer to :o) Jeg har helt glemt, hvordan det føles at pynte sig med andet end en baby og gylp, men det kunne da godt være at man skulle forsøge sig med en halskæde af en størrelse, der kan holde til det andet vedhæng!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan man altså også godt glemme lidt under en barsel (selvom jeg altid har været en pyntepige), men det føles godt, så på med halskæderne og andet dims. De to vedhæng skal jo gerne holde dagen ud. :D

   Slet
 6. Sikke nogle lækre vedhæng Maiken:-) Dem kan du godt være glad for:-) OG super flot billede af dig med løst hår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg satser også på at beholde dem. ;D Og tak. :)

   Slet
 7. Sikke da et helt igennem skønt billede Maiken - du ser hammer godt ud med den statement halskæde...og jeg gir dig helt ret - man SKAL gøre hverdagen mere festlig:-)

  Begge dine vedhæng er smukke:-)

  Kh.Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord. :) Jeg stemmer også for en festlig hverdag - og outfittet er da et sted at starte. ;)

   Slet
 8. Dejligt billede med smukke vedhæng. Det sidste tænker jeg kan blive lidt tungt på hoften ind i mellem... Det bliver mit nemlig ;) -men alligevel elsker jeg at hun gider og hænge og putte ind i mellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig! Jeg forsøger altså at nedtrappe lidt med hende banditten, men Agnes er umanerlig mor-syg (og har altid været det), så vi er ikke helt enige om det. :)

   Slet
 9. Det kan jeg godt forstå! Begge vedhæng klær dig godt :-) KH K

  SvarSlet
 10. Hvor er du fin Maiken:-) Er selv faldet for statement halskæderne, de kan pifte enhver outfit op :-) Kh Ivanka

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ivanka. :) Har flere gange klikket mig ind hos dig for at se om du har fået opstartet bloggen. ;)

   Slet
 11. Hihi, kender det alt for godt! Begge vedhæng er fine:)

  SvarSlet