21.10.12

Random efterår


Vi er ved at vænne os til efteråret. Så vi spiser de sidste æbler fra haven og drikker den gode pukka te jeg fik i fødselsdagsgave. De elegante teakbordskånere var jeg heldig at finde i genbrugsen. De er en kærkommen forbedring af den turkise udgave fra IKEA vi før havde, og så passer de perfekt til møblerne i stuen, som mest er i teak og valnød.

Æbler alene kan ikke gøre det, så ungerne bliver også proppet med vitamintilskud, som vi har fået i gave fra Livol (begge brokkede sig over konceptet kun én om dagen). Og så har jeg fundet kastanje edderkopperne frem som jeg lavede i sommerhuset. Nu venter jeg bare på, om der bliver nedlagt veto mod at de er hængt op på et ledigt søm i køkkenet...

11 kommentarer:

 1. Efterår har nu også sin charme, hygge,levene lys, og sidst men ikke mindst, lækre farver i naturen.
  Du har bare ramt EFTERÅR i dine fine billeder.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Når først man har accepteret at sommeren er ovre, så ER det nemlig rigtig hyggeligt med efteråret. :)

   Slet
 2. Ja, og hvis de spiser nogenlunde varieret, er det slet ikke nødvendigt med vitaminpiller, har jeg læst mig til. De kan nemlig godt få for mange, så måske du skal tjekke op på om det er nødvendigt de også får en hver dag;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jamen propper er vist også for meget sagt. Jeg er vildt dårlig til at huske det med vitaminer hver dag, men når nu jeg fik tilbudt nogle, så tænkte jeg, at jeg måtte gøre et hæderligt forsøg. :D Varieret kost tror jeg langt mere på og vitaminer kan aldrig stå i stedet for det, men nu prøver vi det som supplement. Og så er det i øvrigt kun en enkelt børnevitaminpille jeg har tænkt mig at give dagligt. ;) Men tak for oplysningen - det vil jeg lige tjekke op på. :)

   Godt at "se" dig på bloggen igen i øvrigt. Er du helt stoppet med at blogge? :)

   Slet
 3. FINE efterårsbilleder... Cowboynederdelen har Frederikke også haft og så sent som igår snakkede vi om om det mon var ved at være tid til vitaminpiller... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rakel. :) Deminnederdelen fra Milk er også en af mine absolutte favoritter, da jeg synes den både er enormt praktisk og pyntet på én gang. Ingrid synes også den er rigtig fin. Heldigvis købte jeg den lidt stor, så Ingrid kan fint passe den stadig og forhåbentlig en sæson eller to mere.

   Nu må vi se hvor god jeg er til at huske vitaminerne. Jeg tænker at det nok også er særlig vigtigt om vinteren med et kosttilskud?

   Slet
 4. http://www.dba.dk/boernestol-ikea-agam-2-stk/id-86918523/
  Kan evt males ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Mange tak for linket. Vi har faktisk ikke fået købt en stol til Ingrid endnu, da den jeg var ude for at se på var i for dårlig stand. Jeg har kontaktet sælgeren på DBA, men skal lige gennemskue hvordan med at få den til Aalborg. Er det mon dig som har stolen til salg? :)

   Slet
 5. Nej det er det ikke :-) Kom bare lige i tanke om dig, da jeg så den i dag ... håber det lykkedes for dig !Mvh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig sødt af dig at tænke på mig. :) Jeg kom dog for sent - de var allerede solgt. Men tak for tanken. :)

   Slet
 6. Fine stemningsfyldte billeder - jeg synes nu at edderkopperne er en fin idé til at tage efteråret lidt indenfor :)

  SvarSlet