30.9.12

Klitgården


I starten af ugen havde jeg et smuk gensyn med Skagen, da jeg med arbejde var på refugium på Klitgården, der er kongehusets tidligere sommerhus. En enkelt gang har jeg været der før, og det var mindst lige så betagende denne gang. Klitgården ligger i første række ud til Kattegat og der er hav så langt øjet rækker. På væggende er der smukke siluet billeder som skagensmalerne har tegnet af hinanden og overalt er der tegn på den royale historie på billeder, skilte og kakkelovne.

I aftenskumringen var vi på guidet tur i Skagens gader, hvor vi hørte historiske facts og sjove anekdoter - blandt andet om Krøyers ægteskab, den første neger i Skagen og meget andet... Fordi Klitgården nu er et refugium og privat område kan man ikke bare komme derind, så jeg føler mig meget heldig at tilbringe et par arbejdsdage deroppe mens verdenssituationen, entreprenørskabsundervisning og meget andet blev vendt... Eller sådan noget.

2 kommentarer:

  1. Det ser dejligt ud. Skagen er skøn.

    SvarSlet
  2. Heldige dig, Skagen er altid dejlig at besøge, at du så ovenikøbet er indlogeret det smukkeste sted..... heldige dig.
    K mor

    SvarSlet