27.9.12

Elefant fif

 
 

Nu ved jeg, at mange af jer er begejstrede over elefantsengetøjet Sove Trine. Derfor vil jeg også give et hurtigt elefantfif om at jeg har købt nordisk tekstils genoptryk af det klassiske sengetøj til halv pris i Salling, Aalborg. Og for de hurtige er der de næste to dage flere sæt at købe til spotpris i Salling, hvor der er gulduge. Og det er vel og mærke i de fire genoptrykte farver (gul, lys blå, brun og lilla) og i alle tre størrelser.

Jeg har i øvrigt lige fået en sød lille nevø i England, som skal putte blødt i elefanter og som får den fine hæklede elefant jeg købte for nyligt. Og da baby Henry er engelsk/dansk synes jeg det er lidt sødt, at han skal putte i sengetøj, som fra da far var barn. Jeg håber de bliver glade for gaverne for jeg har altså næsten svært ved at skille mig af med dem igen. :)

...Bor du ikke i Aalborg eller Aarhus (hvis de har det der?) så kan du købe sengetøjet her, her, her, her og mange mange andre steder....
 

7 kommentarer:

 1. Hejsa. Tak for tippet. Har lige været på deres hjemmeside og tjekke "Gulduge tilbuddene", men kunne ikke finde sengesættene med elefanterne. Bor ikke i Ålborg men har familie, som jeg ville sende afsted, men ville bare være sikker på, at det var der:-) Tak for en dejlig blog. Venligst Stine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heller ikke set det på Gulduge tilbud, men opdagede det helt tilfældigt da jeg kiggede efter barselsgave i går, så jeg tænker at andre nok ville have glæde af et lille fif når nu det er så populært. :)

   Der var stadig en 15-20 sæt tilbage, så mon ikke din familie kan være heldig. De kan finde det i afdelingen med sengetøj og dyner.

   Slet
  2. Mange tak:-) Venligst Stine.

   Slet
 2. Tak for tippet:)
  Jeg har sendt min søster afsted. Nu håber jeg bare at hun er hurtig nok;)

  SvarSlet
 3. ØV! Hvem der bare boede i Aalborg! :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid rart at være i nærheden af de gode tilbud. :)

   Slet