26.9.12

Fødselsdag


Ingrid er blevet fejret i dag med sang, flag, gaver, yndlingsmad, kage og børnehavefest. Lige præcis som jeg mener en børnefødselsdag bør være. Det har været helt priviligeret ikke at skulle haste ud af døren (Karsten og Agnes undtaget), men i stedet at kunne give sig tid til at kigge på gaverne, lave et perlearmbånd og færdiggøre det sidste mad til børnehavefejringen. Jeg tror faktisk vi nød det lige meget.

Jeg kan også rigtig godt lide, at vi efterhånden har fået opbygget nogle små hyggelige traditioner, som markerer at der holdes fødselsdag. Fra min egen barndom har jeg videreført traditionen om at dække et fint bord aftenen inden, så vi står op til et hyggeligt morgenbord. Når der er børnefødselsdag er paraden med zoo-dyr på bordet og flagranken pynter i vinduet. Begge dele synes jeg giver sådan en fin form for højtidelighed og Ingrid elsker det.

Det lykkedes mig i øvrigt at bruge HELE tiden Ingrid var i børnehave (vi taler adskillige timer) på at støve rundt i butikker, kigge på efterårsgarderobe og shoppe fine ting med hjem. Men i forhold til vinterjakken er jeg vist bare blevet forvirret på et højere plan, da jeg i morges troede præcis hvilken parka jeg ville købe. Nu er jeg i tvivl. 

På bundlinjen står der - ifølge Ingrid og jeg - at børnefødselsdag og fridag hitter max.

14 kommentarer:

 1. Stort tillykke med de fire år som mor - og til Ingrid:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. Begge dele er stort. :)

   Slet
 2. Åh, hvor dejligt :) Tillykke med hende Maiken :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette. Synes også det er ret hyggeligt. :)

   Slet
 3. Frugt-pinde og små fingre der hjælper til - hvor sødt!:) Stort tillykke med lille Ingrid:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Frugtpinde, pølsehorn, pizzasnegle og grøntsagsstænger - Vi har kørt alle børnehave klassikerne. Og Ingrid var en dygtig hjælper. :)

   Slet
 4. Tillykke med den lille pige på 4...:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Hun er nemlig en rigtig stor-lille pige nu. :)

   Slet
 5. Tillykke med Ingrid (gad vide hvor gamle børnene egentlig er når, man ikke længere får den der brusende mor-fornemmelse ved en fødselsdag?)
  Ikke et ord om vinterjakke/frakke, jeg mangler og kan ikke lige finde en passende erstatning for den gamle som jeg ellers er ret glad for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det ikke. Men jeg har det på præcis samme måde som du. :D

   Søgningen efter den rigtige jakke er nu altså også ret hyggelig...

   Slet