4.6.12

Pink


Pink må vist være gårsdagens nøgleord. Pink pige hopper enormt begejstret på nyindkøbt trampolin. Pink blomster pynter overalt i haven. Og pink bare-fordi gave til en jeg havde lyst til at forkæle.

PS: Jeg ville have forsvoret at vi nogensinde (!) kom til at eje en havetrampolin. Aldrig har jeg set en have hvor den pynter, men Ingrids lykke og tanken om at hun kan fyre en masse energi af der formilder det faktum, at vi nu er have trampolin ejere...

6 kommentarer:

 1. Grav den ned! Trampolinen, altså. Det ser sgu bare lidt bedre ud, og så er ulykkerne heller ikke så voldsomme ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Julia, jamen jeg ved det godt. Men på den anden side magter jeg heller ikke at jeg skal til at grave et kæmpe krater i haven. Og hvad så når der ikke er sommer sæson så er det vel også mere eller mindre livsfarligt med sådan et hul?!

   Slet
 2. Skønne pink indslag...:) Vi er også på trampolinudkig til vores minihave - vi har en kæmpe stor udgave i forvejen - men den er der ikke helt plads til længere..;) Hvor stor er jeres...? Elsker dem selv - og Karoline SKAL ha' en her i sommer.. Hun er tosset med dem...

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har købt en mellemstørrelse, da jeg ikke vil have en kæmpe stor en. Så den har en diameter på 3 meter (alt rigeligt) og er købt til fair pris i Jysk.

   Er ikke voldsomt begejsteret for det sådan rent visuelt, men var jeg barn ville jeg have ELSKET det - og det gør Ingrid også. Er sikker på at Karoline vil synes det er fantastisk.

   Mit antiparti er måske også lidt at jeg føler det er et fuldkommen knæfald for "familien danmark" og følelsen af at årene siver ud mellem fingrene af mig og at provins livet æder sig ind på mig. Haha. Men sådan er det nok bare?! :)

   Slet
 3. En trampolin er da fantastisk, og vi skal helt sikkert også have én! (Til glæde for både mor og datter). Men jeg er enig med Julia - Grav den ned! Og jeg tilbragte altså sidste sommer arbejdende på en skadestue!

  SvarSlet
 4. Vi har også lovet en havetrampolin herhjemme, men det bliver efter brylluppet (festen skal holdes i haven). Jeg har heller aldrig set en trampolin se godt ud i en have, men jeg lukker gerne øjnene for den for glæden den giver - og så vil jeg også have lov at hoppe i den :D

  SvarSlet