12.6.12

Panda øjneLige siden jeg blev gravid med Ingrid har jeg om sommeren døjet med mørk pigment ved øjnene. Jeg synes det ligner panda øjne og det er jeg egentlig ikke så vild med. Under graviditeten med Agnes ledte jeg derfor rigtig længe efter en ansigtscreme uden parabener, men med høj solfaktor. Og det var faktisk svært og virkede som en ret umulig mission sjovt nok. I min søgen fandt jeg til sidst Origins A Perfekt World med solfaktor 25. Og den har jeg været rigtig glad for. Så nu hvor der er sommertid og tid til at passe på sin hud, så tænkte jeg at andre måske godt kunne bruge et fif til en virkelig god og velduftende ansigtscreme.

Og så er jeg blevet forkælet. Både af mig selv og af Karsten. Efter fif fra Shina fik jeg opgraderet med Essies flotte lakker og andet godt til badeværelseshylden. Essielakken der kan spottes hedder Clambake. Den har en lækker rødorange farve som kan peppe ethvert outfit op. Nu mangler jeg bare fine lange negle (kommer vist aldrig til at ske!), tålmodighed og markant bedre påføringsteknik, men det kan jeg ikke skylde på Essie.

En krydret velduftende parfume fra Valentino fik jeg af Karsten som fortjenestesmedalje (og kærestegave) efter seks dage alene med pigerne mens han nød sydlige himmelstrøg til konference i Milano. Set i lyset af en hård travl uge alene med pigerne, mens jeg selv havde travlt med afvikling af en konference, hvor jeg var arrangør, så var det altså temmelig rart med lidt forkælelse. Det er tiltrængt nogle gange.

I øvrigt, så vidner billederne vist om en masse indestængt blogenergi som skal ud. Det føltes dejligt skørt at tage pandabillederne!

14 kommentarer:

 1. Åh, jeg savner dig helt, når jeg ser de billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber sørme også vi snart finder en lille tidslomme til hygge. :)

   Slet
 2. Dejlige, frigjorte billeder, Maiken. Jeg sidder stadig og smiler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også temmelig underholdende at tage billederne. ;)

   Slet
 3. Skønne billeder og tusinde tak for rådet.... Det har jeg kunne bruge efter Noah blev født... Så træls og mit pigment er aldrig rigtig forsvundet igen.
  Den må jeg huske:) min mor arbejder heldigvis ude i lufthavnen så der kan den bestilles:)
  Skønne skønne billeder:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ærgrer altså også mig at det ikke forsvinder helt igen, men så må det jo bare være damage control. ;)

   Jeg har lige fået respons på at der altså ER parfume i cremen og det kan provokere allergi, men jeg har altså brugt cremen en hel sommer tidligere og intet mærket i den retning. :)

   Slet
 4. Skønne billeder!!:) Den panda bor også herhjemme.. Både masken og det mørke under øjnene på mig.. Må ha' tjekket cremen ud..;)
  Og godt han forkæler dig efter din tørn som græsenke..;)
  Kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jamen det er rart at vide der findes flere pandaer rundt omkring. :D

   Helt ærligt, jeg synes faktisk også jeg fortjente forkælelse for selvom det var hyggeligt var det også hårdt. :)

   Slet
 5. Må også melde mig under Panda-fanerne (desværre) :) Fik mine under graviditet med den store, dvs for snart 5 år siden og er så øv over dem, særligt om sommeren selvfølgelig. Men bilder mig ind, at de går væk af sig selv :)
  Fin lak-farve - kom vist også til at opgradere udvalget herhjemme med Essie'erne. Faktisk den første lak jeg har haft, der kan holde i flere dage på mine fingre, som åbenbart er udsat for lidt af hvert, hvis man skal dømme efter hvordan de normalt ser ud med lak efter en halv dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tro kan flytte bjerge! Forhåbentlig. ;)

   Det var først til Anges barnedåb sidste år jeg kastede mig ud i neglelak igen og jeg er altså hooked nu. Essies er jeg også ret begejstret for netop på grund af holdbarheden og de er til en meget rimelig pris - også til deres normalpris.

   Slet
 6. Fantastiske billeder:-) Jeg er også panda om øjnene, tror aldrig jeg slipper af med de pigmentpletter! Jeg har i øvrigt også "chokoladepletter" på overlæben... Det er ikke lutter lagkage med sådan en graviditet!
  Den er i øvrigt vildt sej den maske, hvor er den fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja lutter lagkage er det ikke. Gad også godt at det gik væk, men hver sommer har de ikke glemt mig!

   Masken er fra H&M. Den er fra før jul og var i en to-pak med dyremasker. Ingrid har panda+leo. De blev ret hurtigt udsolgt, men det er altså også nemt at forstå for de er rigtig cool og kostede kun 40 kroner. Da jeg endelig opstøvede maskerne var det endda til halv pris under udsalg. :)

   Slet