1.6.12

Luftballon


Det er ikke neunundneunzig luftballons som i sangen, men det betyder ikke noget for luftballon uroen er simpelthen så sød. Og jeg har været så heldig at vinde den hos Elle-Belle, så nu er jeg spændt på at se den rigtigt og få en fornemmelse af størrelsen. Jeg tror den skal pynte på Agnes værelse. Fint bliver det i hvert fald og jeg får selv helt lyst til at stikke af i en luftballon.

10 kommentarer:

 1. Den ser så fint ud. Tillykke med den ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også til at se den rigtigt. :)

   Slet
 2. Den er da bare helt vildt flot! Den vil pynte på ethvert børneværelse.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig. Spekulerer også på hvor den mon bedst kan hænge. :)

   Slet
 3. Whau, så flot.

  Glædelig fredag.
  Kirsten

  SvarSlet
 4. Den er så fin tillykke med den - håber min lille storm får en til hans barnedåb om en uge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå. God barnedåb. :)

   Slet
 5. Ih, tillykke, hvor er du heldig! Du kan godt glæde dig. Den er helt fantastisk. Jeg har selv købt 2 stk. Den ene hænger over mindstemandens pusleplads (3 mdr. gammel) - og den er så god, fordi farverne er hele vejen rundt, formen er 3D og metallet giver en smule genskin. Sammen med bevægelserne i alle retninger er det bare topunderholdning for en lille baby. Den anden hænger på Antons værelse(han er 8 år), som har luftballontema på værelset. Han er så glad for den og den giver et fint "gammelt udtryk" sammen med ægte gamle ting og nyt. Så fint et match til ferm livings luftgyngetapet og en luftballon, som jeg fandt i Barcelona. Alt i alt - glæd dig og nyd den! Den er så fin! Har købt den hos evig-glad.dk til en god pris. Min svigerinde, som havde den først, havde købt den i Blå fugl i Aalborg, men der var den udsolgt, så hurra for nettet! Mvh. Helene

  SvarSlet
  Svar
  1. Bedre anbefaling kan man vel ikke få? :) Det lyder sørme fint med ballontema på værelset. Kan lige visualisere hvor fint den vil være til ferms lækre tapeter.

   Kommer jævnligt i Blå Fugl, men luftballonen er alligevel lykkedes at undgå min opmærksomhed. Det er jo ikke til at forstå. :)

   Slet