8.11.11

Husker du?


Husker du mit glædesudbrud? I min erindring en evighed siden, og i almindelig tidsregning over tre måneder. Af fryd har jeg næsten lyst til at hvine "Ciao belli" og "Hallo schöne" til papkasserne der står i et virvar sammen med malingbøtter, værktøj, støvsuger og en god gang gedin omrokkeringsrod. Vi har nemlig fået vores længe ventede møbler OG der strømmer lys ind i stuen fra det ekstra vindue+glasdør håndværkerne lavede i hele sidste uge mens vi drog i eksil i sommerhus - væk fra støv, ombygning og larm.

Sofaerne er udpakket (damn, de er lækre!) og det lykkedes  næsten (og kun næsten!) at glemme vi i 4½ måned har levet med en intermistisk sofa aka boksmadras med puder. Vedgud, hvor har jeg glædet mig i månedsvis på at få udskiftet den boksmadras, der har stået som ensom majestæt i stuen. Det har næsten været helt pinligt at have gæster, eller i bedste fald sådan lidt i "jeg-bor-hjemme-hos-mor-og-far-stil" (mor, hvis du læser med er der slet ikke et ondt ord om det!), der jo altså ikke hitter udpræget i en stue hverken rent visuelt eller bekvemmelighedsmæssigt.  

Har vi vundet i lotto? Næh, (gid vi havde i øvrigt!) men hvor er det fedt endelig at få realiseret nogle af ens drømmerier!

5 kommentarer:

 1. Dejligt for Jer...glæder mig til at se billeder af herligheden...

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se sofaerne i morgen :o) OG den nye farve på væggen OG IKKE MINDST to (3) søde piger.
  K mor

  SvarSlet
 3. Skønt:) Glæder mig til at se mere:)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er det fedt, at møblerne endelig er kommet! Jeg håber, at de lever op til alle forventningerne. Billeder udbedes så snart I har fået jer indrettet!

  SvarSlet
 5. Mille - Det føles også næsten som juleaften! Glæder mig også til at vise frem. :)

  Mor - Det vi har nået ind til videre ser også lovende ud! Ses. :)

  Malene - Der er en vis risiko for at bloggen bliver spammet med billeder, haha. :D

  Ida - Havde også helt sommerfugle i maven i går. Er rigtig spændt på det færdige resultat (og giver gerne IRL kaffe når det er sket).

  SvarSlet