23.1.14

Sne og indehygge


Landskabet har her i nordjylland været indhyllet i sne den sidste uge, så vi har bygget snemand, været på kælkebakke, skrabt en masse sne og haft indehygge. Ingrid har klaget over vinterens manglende sne, så hun er sæson-tilfreds nu. Efter min mening rimer sne og pendling noget dårligt sammen, da der har været rigtig meget trafikkaos, men det kan nu ikke fjerne fornøjelsen af at suse ned af kælkebakken på slæde. 

Og meget apropos alt den sne, så har Agnes hjulpet med at sy dukkens flyverdragt færdig. Vi skal jo alle være beredt på snevejret. :) 8 kommentarer:

 1. Sikke fine snebilleder : )

  SvarSlet
 2. Hvor dejlig at I har sne! Her oppe i det høje nord har vi ingen sne. Men her er koldt, så istedenfor at lave snemand og kelke er det skøyte tid:) God weekend til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det meste af landet har været snefrit, så det er faktisk lidt specielt (og sjovt at vise) hvor hvidt der har været her. Skøjtetid lyder nu altså også rigtig hyggeligt. :)

   Slet
 3. Gode billeder:-) Hvor er I heldige med alt det sne - vi vil også have!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Cecilie. :) Jeg nåede vist næsten at få en overdosis denne gang. ;)

   Slet
 4. Hvor ser I skønne ud i sneen. Jeg er altså lidt misundelig på alt Jeres sne. Vi har ikke fået noget særligt her. Der har vist kun været én dag, hvor børnene kunne kælke om formiddagen – om eftermiddagen var det meste væk igen. Men ja, det skaber lidt kaos i trafikken... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var utroligt at I fik SÅ lidt. Jeg synes faktisk også, at det var ret sjovt at kunne poste billeder på IG med sne til langt over knæhøjde, mens andre dele af landet ikke havde fået så meget som et snefnug. :)

   Slet