1.11.13

Oceanarium


Jeg havde faktisk helt glemt, hvor fascinerende og lærerigt det er at kigge på fisk og hvad der ellers lever i havet. De regnvåde dage har været lidt i overtal, så i efterårsferien tog vi i Oceanarium, og det var virkelig hyggeligt. Det er som at blive draget ind i en helt anden verden, når man står foran de store akvarier. Den interaktive formidling og de små børneoaser rundt omkring gjorde det også ret spændende for alle. Da vi spiste frokost havde pigerne travlt med at spise færdig, så de kunne lege videre. Så ved man at turen er en succes!

Selv var jeg mest fascineret af hovedattraktionen klumpfisken. Den er jo kæmpestor! Det er næsten ikke til at begribe, hvordan klumpfisken kan holde sig flydende. Til plussiden er absolut, at udendørsvejret er ligegyldigt, og at man kan købe fine souveniers hjem. Min akrylsættekasse huser nu et søpindsvin, og Ingrid lytter til havet i sit leopardprikkede konkylie. En ret fin måde at blive påmindet om en hyggelig tur. :)5 kommentarer:

 1. Rigtig gode billeder:) og ja den klumpfisk er altså ret fascinerende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne. :) Klumpfisken har virkelig også en mærkelig facon og er kæmpestor. Det føles næsten som om den så på os. Jeg var helt betaget af den.

   Slet
 2. Sikke nogle dejlige billeder, og hvor er det fint det af pigerne :) Vi må da ha' arrangeret en Ålborg tur, og tage en smut forbi - det ser alletiders ud... God søndag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Billedet af pigerne var ligesom i et vejr-tvstudie. Når man så på skærmen så var den gule fiskeplade i ét med stenbaggrunden. Det var ret sjovt og en fin måde at vise camouflage effekten på. Faktisk ligger Oceanariet i Hirtshals, som er 50-60 km herfra, men til gengæld har vi en dejlig zoo her i byen. Så kom frisk! :)

   Slet
 3. Det er bare så hyggeligt et sted - dejlige billeder :D

  - Anne

  SvarSlet