16.10.13

New inPå det seneste er der sket lidt boligmæssig fornyelse, som enten giver bedre funktionalitet eller tilfører lidt mere hygge og personlighed. Jeg er ret begejstret for de høje skoskabe i industrilook, som har reduceret skoroderiet betragteligt. Den smukke vase fandt jeg på sensommerens bagagerumsloppemarked sammen med det øvrige tyske keramik. Kurven er endnu et loppefund og gemmer mine sofasyslerier helt perfekt.

I et spontant øjeblik fik jeg indrammet kunstkort og hængt fotokunst op. Jeg vil ikke sige det blev vel modtaget af øvrige på matriklen, så det bliver vist bare en interiørmæssig parantes til vi finder et kunstmæssigt kompromis. Lidt i spøg kalder jeg det for fattigmandskunst for jeg vil altså også mægtig gerne have malerier op. Lamperne er jeg overordentlig træt af (de er til salg billigt, hvis nogle er interesseret), og drømmer lidt om en væglampe fra Flos. Realistisk tror jeg dog det har lidt lange udsigter, da vi både skal være enige og have sparet sammen til dem. Andre gode lampeidéer til loftslampe eller væglampe modtages gerne. :)

10 kommentarer:

 1. Jeg elsker fotokunsten - synes det bliver meget personligt og en god kontrast til de søde pasteller, så den håber jeg du "får lov til" at beholde ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fotokunsten fik jeg får en del år siden, og jeg har altid synes det var ret flot, men det er først nu det kommer op. Det overlever med garanti ikke ved sofaen, så jeg må se om det får lov at hænge andre steder. Jeg synes også det giver lidt modspil til det andet. :)

   Slet
 2. Smukke billeder. Det er et rigtig fint skoskab i har fundet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vi også rigtig glade for. :)

   Slet
 3. Jeg synes, det ser ud som om, der begynder at være en rigtig god sammenhæng i indretningen! Uden at det er matchende, men bare spiller rigtig fint sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ida! Det er jeg glad for du synes. Du må se det irl til en kop varmt en dag. Der er sket rigtig meget indretningsmæssigt siden du var her.

   Slet
 4. Som altid smukke billeder - og jeg synes den lille gallerivæg er blevet super fin! Det giver et personligt strejf!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg kan også meget bedre lide det end som det var før. Men en permanent løsning er det vist ikke, da vi skal have fundet et kompromis.

   Af en eller anden mærkelig grund er billederne blevet grynet i enten redigering eller blogspot, så jeg overvejer faktisk at redigere på ny for at få bedre kvalitet.

   Slet
 5. Jeg er altså vild med de der skoskabe (vi er bare ikke kommet til entréen endnu) og fin billedvæg. Det nederste i højre hjørne kender jeg ikke, hvor er det fra?

  Lampemæssigt leder vi/jeg også efter en god læselampe ved sofaen og har pt kig på Bestlite BL6 eller en AJ væglampe - de vil passe fint til vores Caravaggio, som hænger i hjørnet. Hvis det skal være en loftslampe kunne denne måske være en mulighed:
  http://www.trendyliving.dk/shop/nyta-tilt-pendel-8452p.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Rom bliver absolut heller ikke bygget på én dag herhjemme, men lidt forandring er altid kærkommen (når det endelig lykkedes). Skoskabene findes også i en lavere version - både i sort og hvid.

   Ej, den tilt lampe er da smart! Tror næsten den vil blive for lille til sofahjørnet, men måske? Bestlite er også virkelig pæne.

   Slet