14.5.12

Bagagerums marked


Selvom jeg havde fået nøje instrukser på ikke at slæbe noget med hjem, så blev jeg alligevel fristet over evne i går da jeg med pigerne var til bagagerumsmarked. Karsten har en meget lav tolerance tærskel når det kommer til andres aflagte ting, men jeg er altså enormt begejstret for særligt det store Wiinblad fad.

Og så spottede jeg en blogger ud fra tingene i boden. Hos Sanne købte jeg et  fint keramikhjerte med sart mønster og neonsnor. Agnes blev begavet med en legetøjsbil og Ingrid med et par prinsessesko til fem kroner. Nogle gange må der jo lidt bestikkelse til så der er ro til at kigge på tingene.

Det var ret mange boder og et bredt udvalg, så jeg er allerede klar næste måned (og sikkert mere flere kontanter). Normalt er jeg ikke den store lopper, men det var simpelthen så hyggeligt. Og så var jeg en kort stund i rigtig godt selskab...

8 kommentarer:

 1. Sikke et fint billede af Agnes – er vild med hendes jakke. :-)

  Jeg har en Wiinblad vase lignende dit fad, som jeg også er ret begejstret for. Pierre var liiidt skeptisk da jeg kom hjem med det, men tror han har "lært at leve med det" – mon ikke Karsten også kan det med fadet? ;-)

  KH Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ingrids jakke er fra mini numpf og er fra sidste sæson. Den er rigtig fin i både facon, detaljer og farve.

   Har en lille Wiinblad vase (flora) som Karsten har det ok med, så mon ikke også fadet blir accepteret? Det er bare lopper generelt som ikke siger ham noget.:-)

   Slet
 2. Elsker bare at et par timers barnepasning opvejer "gammelt skrammel" ;) Tak for igår, det var hyggeligt. Skal nok få sendt dig en besked med kontonummer snarest.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke. Men de var nu søde at have med. Tusind tak for lån. Næste gang skal jeg have flere kontanter med.:-)

   Slet
 3. Sikke nogle lækre fund! Min svigerinde og jeg har også planer om at stille en stand næste gang der er bagagerumsmarked - er meget spændt på om vi kan få solgt noget, men nu skal vi prøve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald en god mulighed for at få ryddet lidt ud.:-) Standene var vist ikke så dyre...

   Slet
 4. Jeg overvejede kraftigt at køre op og snuse, det må blive næste gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kan lave en delegation næste gang.:-)

   Slet