28.3.10

Hvad posten kom med...

Posten har for et par dage siden været forbi med Gudebogen alias Elsebeth Gynters fantastiske 70'er børnetøjsbog "Børnetøj du selv kan sy 0-4 år". Og det var endda til en spotpris - købt lige her. Øvrige lånere på biblioteket kommer til at nyde godt af min nyerhvervelse, da jeg har haft bogen lånt, og genlånt, og genlånt, og genlånt, og...

 
Et par smækbukser, en enkelt slå-om-kjole, tre halvfærdige slå-om-kjoler og masser af idéer er indtil videre udsprunget af denne bog. Nu mangler jeg bare lidt mere retrostof, så jeg kan gå helt 70'er style med et moderne twist.

Status for søndagen er: besøg af en skøn skøn veninde med tilhørende über-nuttet lille dreng, kaffehygge, gåtur, alenetid og stadig udsigt til otte dages ferie. Skønt!

4 kommentarer:

 1. Jeg bliver også nødt til at eje den bog, da jeg også er en af dem der genlåner, genlåner og genlåner...

  SvarSlet
 2. Dejlig blog du har - melder mig som fast læser :-)

  ELSKER også selv Elsebeth G. Fortsat god fornøjelse med den :-)

  Kh Barbara

  SvarSlet
 3. Børnetøj du selv kan sy...tror de virkelig alle kan sy..måske kan alle? Måske skal man bare prøve! Jeg vil virkelig så gerne, men det er nok bare tiden og tålmodigheden der holder mig fra det.

  SvarSlet
 4. @Michelle: Efter at have genlånt den siden oktober, så var det vist også på tide at erhverve den. :o)

  @Barbara: Nu er bloggen jo i sin spæde opstart, så jeg super glad for endnu en fast læser. Velkommen til!

  @Majken: Jeg tror helt klart at alle kan lære det, men den sande udfordring er om man selv er tilfreds med resultatet...? Mønsterdelene i "Gudebogen" er super enkle, men mønsterarket og beskrivelsen kan godt være forvirrende. Bruges den logiske sans går det dog fint.

  SvarSlet