2.10.12

IKEA Agam


Jeg har tabt mit hjerte til juniorstolen Agam fra IKEA (og fordi jeg er umådelig træt af at pigerne dagligt skændes om tripp trapp stolen), men den er nærmest umulig at opdrive, da den er taget ud af produktion og er eftertragtet på brugtmarkedet. Så derfor. Har du mon en som bare står og du gerne vil sælge til mig?

13 kommentarer:

 1. Man forstår jo slet ikke, at den er taget ud af produktion?! Vi har en til Selma, men har heller ikke kunne opdrive en til Solvej...
  - Sig lige til, hvis du får nys om et større lager. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg forstår det absolut heller ikke! Synes den er så fin og enkel. Håber jeg får nys om et stort lager og så skal jeg nok sige til.:D

   Slet
 2. Ingolf stolen ligner den til forveksling - den fås stadig i Ikea :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har jeg set, men jeg kan bare bedre lide denne. :)

   Slet
 3. Den er til at finde brugt i Sverige, men måske det bliver for bøvlet med forsendelse - alternativt kunne det kombineres med en tur til Malmø? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sødt af dig at du har opstøvet den i Malmø, men jeg tror forsendelse bliver lidt besværligt (læs: dyrt) og der er for langt fra Aalborg til en smuttur til Malmø. :)

   Slet
 4. Den er godt nok også fin! Har du set modellen, der kom forud for denne med samme navn - endnu finere og endnu sværere at få fat på. Kan man ikke lave en fælles opfordring til Ikea om at sætte dem i produktion igen...

  Billede af den ældre version af Agam stolen: http://www.tradera.com/auction/ShowImage.aspx?imageUrl=http://img.tradera.com/mega/996/148167996_1.jpg

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, den model har jeg ikke set (men synes jeg har set voksenstole som ligner?). Den er også fin med de rene linjer.

   Jeg har tænkt på at opfordre IKEA til at genoptage produktionen taget i betragtning af hvor mange efterlysninger jeg er stødt på i min googlen. Så en fælles opfordring vil jeg godt bakke op om. Men lige nu har vi et konkret behov, så jeg må finde en plan b (eller købe Ingolf modellen / en anden juniorstol) hvis det ikke lykkedes herigennem. :)

   Slet
 5. Hej, jeg har stolen i hvid. Jeg bor i Nordjylland, i en by der hedder Dronninglund. Stolen er lidt løs i ryggen, men ellers i fin stand.
  Jeg er villig til at sælge den for 300 kr. Klem Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Dronninglund er ikke så langt væk. Den vil jeg gerne komme for at se på / købe. :) Har den skræmmer? Vil du ikke skrive dit telefonnummer og adresse til mig på maikenholmnors@gmail.com, så kan vi aftale nærmere.

   Slet
 6. Mon du har set Lullaby & la la´s indlæg om de nye Hukit stole - SÅ skønne, men til en lidt anden pris end IKEA :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit fif. Jeg havde set den stolen - bare ikke hos Ulla. :) Endte med ikke at købe Agam stolen, da den jeg blev tilbudt desværre var lidt for løs i ryggen til jeg troede den kunne fixes ordentligt, så nu overvejer jeg seriøst om jeg skal slå til hukit intro tilbuddet. :)

   Slet
 7. IKEA sætter den i produktion igen! Den skulle kunne købes i butikkerne til august ;o)
  Går selv og venter...
  /Lisa

  SvarSlet