25.2.14

POMP de LUXLige nu banker mit hjerte for douce farver, enkle snit og børnetøj, som både kan klare leg og ser pænt ud. Det synes jeg til fulde den nye kollektion fra POMP de LUX lever op til. I forrige uge fik jeg nemlig sammen med en række andre bloggere et spændende indblik i  SS14 kollektion, hvor der var lækre kager på bordet og en god præsentation af tøjet og tankerne bag. 

Jeg er nok lidt mønster-konservativ, når det kommer til sammensætninger, så det var rigtig spændende at se forslag til kombinationer præsenteret. Der er omkring hele 250 styles i kollektionen, så det var inspirerende at se enkeltdele og kombinationer jeg ikke selv havde spottet. Mit fokus var naturligvis mest på hele pigeuniverset, men jeg drømte en kort stund om en lille dreng jeg kunne klæde i cool karryfarvede shorts, skjorter med fine detaljer og en quiltet enkel vest. Ja, eller bare en masse striber. Så jeg synes bestemt at der er noget at komme efter til både pigerne og drengene.

De  douce og marine styles gik rent ind i min smag, så jeg glæder mig til at åbne pakken med de fine ting jeg valgte til pigerne. Kvaliteten har i hvert fald været i top med det tøj pigerne allerede har fra POMP de LUX, så mine forventninger er høje.

Hovedparten af det termotøj og regntøj pigerne har haft gennem tiden er lilla, og jeg er helt ærligt ved at gå kold i lilla. Så det er med begejstring at se POMP de LUX nye overtøjsserie "Adventure by PDL", som indeholder shell, fleece og softshell i lækker kvalitet, afdæmpede farver og med et væld af kombinationsmuligheder. Jeg overvejer kraftigt at investere i regnsættet til Agnes, der i shell har et vandsøjletryk og åndbarhed som “almindeligt” regntøj på markedet, men som i kvaliteten sagtens kan bruges som almindeligt overtøj. Det tror jeg vil være ret smart til børnehavebrug.

Jeg har gransket min hukommelse for også at bidrage med en kritisk vinkel på kollektionen, men helt ærligt, så  har jeg svært ved det - for jeg var faktisk ret begejstret. Vil du også tjekke det ud, så har S14 kollektionen lige ramt webshoppen eller kan købes ved konsulenter. Men jeg kan nu også anbefale et hurtigt kig i kataloget, som giver et godt overblik. 


5 kommentarer:

 1. Synes virkelig der er mange fine ting. Sidder bare altid og håber på en ting i pang. Og drn er der aldrig helt. Men sammen m andre ting går det os hos mig! Shorts i karry. Kæmpe hit. Ellers er dengetøj virkelig tit mega kedeligt. Så er med på at være træt af lilla. Men så prøv at være træt af spiederman el mcquien. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har det lige omvendt med farverne. Rigtig mange andre tøjmærker har farver med pang, så jeg sætter stor pris på, at PDL har afdæmpede farver med et par afstikkere. :) Men der var nu ellers vildt mange fine ting.

   Jeg går en stor bue undenom Hello Kitty, men Ingrid har et par enkelte arveting, som hun bruger en sjælden gang. Så finder vi ligesom en balance på den måde. :) Måske du kan bruge mit trick med malebøger med fx Hello Kitty - så får de afløb og jeg skal kigge på det minimalt. ;-)

   Slet
 2. Jeg kender godt til det med at være lidt konservativ mht mønstre, og så kan det netop være rart at blive inspireret af de lidt mere modige ;) Kender ikke en hel masse til mærket, men på mig virker det som om, at farverne altid er lækre og afstemte, og kan kombineres på tværs af kollektionen. Lidt ligesom Noa Noa. Det kan jeg rigtig godt lide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes bestemt du skal stifte nærmere bekendtskab med PDL, når babypigen (for hun har vel ikke navn endnu?) runder størrelse 80 for der er et stort udvalg i afdæmpede farver. De vægter nemlig mix and match i kollektionen, og til tidligere kollektioner, højt. Og det er ret rart når tingene passer sammen. :) Du har ret i, at det stilmæssigt med nogle af tingene er i boldgade med Noa Noa og det er helt sikkert også positivt i min bog. :)

   Slet
 3. Syntes virkelig der var mange fine ting, faktisk kan jeg bedre lide denne kollektion end den foregående. Den er også blevet en lille smule mere hverdagsagtig frem for alt for pyntet, som de har haft en tendens til. Syntes også det er en god ide at der er flere farver at vælge imellem i de forskellige styles, men det er jo også deres koncept.
  - Så jeg kan altså heller ikke finde noget negativt...

  SvarSlet