Sider
▼
12.12.11
Gode pebernødder
Hvis du endnu ikke har bagt pebernødder (eller er ude i anden runde bageri som visse andre, host host), så kan jeg altså anbefale de her pebernødder med rigtig peber. Super sprøde og krydrede. Lige præcis efter min smag, og i særdeleshed efter Ingrids. For første gang nogensinde er vi ude i anden runde bageri...
Pebernødder
125 gram margarine
125 gram sukker
275 gram mel
1 æg
1/2 tsk. ingefær
1 tsk. natron
3/4 tsk. kardemomme
1/2 tsk. kanel
1 knsp. hvid peber
Hele herligheden hældes i en skål og æltes sammen. Husk at tage margarinen ud af køleskabet i god tid, så den er blød til æltningen. Er du doven eller ikke så struktureret kan nogle sekunder i mikroovnen klare det. Tril pebernødderne i den størrelse du foretrækker og bag dem i 10-12 minutter ved 200 grader.
Der bliver to plader per portion, så jeg plejer at lave dobbelt eller trippel portion hvilket (normalt) rækker til julemåneden.
God fornøjelse!
Ej hvor sjovt det er også den opskrift jeg altid bruger. Vi fik bagt i går ( skal dog på den snart igen;-)) og de smager mums:-)
SvarSletHov jeg plejer dog også at tilføje 1tsk natron til dejen:-)
SvarSletNu får man jo helt lyst til at svinge en dej sammen :)
SvarSletLouise, de er nemlig rigtig gode! Er lidt fristet af at prøve Ann-Christines version af pebernødder, men skifter man en vinder ud? Du har også mange aftagere så jeg kan godt forestille mig der skal flere runder af bageriet til. : D
SvarSletNatron, selvfølgelig! Det var røget ud under indskrivningen men er fluks tilføjet. Tak. :)
Malene, de er klart indsatsen værd. :)
Rigtig peber? Hvad er forkert peber...?
SvarSletAnne, PEBERnødder UDEN peber.:-D
SvarSletMums! Hvis jeg måtte spise dem ville jeg fluks gå i gang:)
SvarSletEr der nogen, der bager pebernødder UDEN peber? Altså!
SvarSletMalene - Det er altså også benhård kost du er kommet på. Øv altså.
SvarSletAnne - Haha, det er der nemlig! Vores gamle opskrift var pebernødder uden peber. ;)