29.4.12

Slut med sut


I går købte Ingrid prinsesse lego for sine sutter i legetøjsbutikken. De sidste par uger havde vi snakket om hvad hun skulle købe og om sutterne mon skulle gives i legetøjsbutikken eller på træet i zoologisk have. Jeg tror Ingrid var bekymret for om der mon også fulgte legetøj med når det var i zoo, så derfor blev det vel legetøjsbutikken?

Med Agnes sovende i klapvognen fik vi café kaffe mens Ingrid med stor iver inviede legetøjet. Først senere gik det op for hende hvad det reelt betød at betale med alle sine sutter (kloge pigebarn havde dog foreslået en studehandel hvor vi beholdte én sut hjemme) så trods godt mod, trøst og æseldyr er det lidt hårdt når trætheden melder sig.

Senere på aftenen i går blev det en endog særdeles moderne prinsesse familie der skulle til køjs med tre børn og to prinsessemor'er inde på slottet!

26.4.12

Neon knapper


Der er noget meditativt over at lave knapper som jeg synes er enormt hyggeligt. I aften laver jeg blandt andet neonknapper til en sød neonpige, som jeg fik stoffet af.

Når det kommer til neon er jeg absolut ikke first mover (som med så meget andet) ligesom Mie, da jeg lige skulle komme mig over mine sene 80'er neon traumer, men i det små er det altså er ved at vinde indpas hos mig...

25.4.12

Kalejdoskop

Husker du barndommens kalejdoskop? Jeg fik aldrig et, men for et stykke tid siden fandt jeg i Tiger et kalejdoskop med harlekinstern som fint blev pakket ind til Ingrid. Det har ikke rigtigt fanget hendes interesse i den grad jeg havde troet, og pimpet med Hello Kitty klistermærke er det også blevet (suk), men så kan jeg da i det mindste låne det....



Jeg ville egentlig gerne have haft et med mere klare farver, men til lidt leg er det her vel fint nok. I hvert fald er jeg fascineret af hvordan mønstret ændrer sig afhængig af baggrunden...

23.4.12

Pakkeleg


Det er efterhånden en tradition når jeg mødes med en flok kreative piger at vi har pakkeleg. Igen føles det som at vinde i lotteriet, da jeg pakkede smukke sager op fra Anne og Ninna. Begge helt utrolig dygtige og med sans for lækre detaljer. Tak!

I pakkespils puljen lagde jeg selv hjemmeproducerede liberty knapper, som jeg håber vil blive godt brugt.

22.4.12

Weekend


 
Godt træt efter en vidunderlig weekend i godt selskab kigger jeg på de momenter kameralinsen indfangede. Kreative syslerier, lækker mad, indbydende kage, boblende asti, lokkende drinks, pakkespil, smuk natur, grin og girly hygge. Det kan jeg altså leve højt på længe!

Og det bedukkede pakkespilsbillede symboliserer meget godt hvordan de sene aftentimer blev...

Til jer der var med. Tak for en skøn weekend!

19.4.12

Digt


At få stukket et uventet digt i hånden mens der nydes en kop café kaffe er noget ganske særligt. Ord cirkulerer i 9000 området lige nu. Både med 9000ord og ORDkraft. Jeg håber at kunne komme til at opleve lidt af det og blandt andet hilse på hende her.

16.4.12

COS copycat

 cardi COS // kjole COS // neonorange t-shirt COS

Lige siden Mette viste sommerligt og neon frem har det spøgt i min bevidsthed. I sidste uge måtte jeg kapitulere og gøre en copycat for jeg kunne lige se Ingrid i lækkert sommer outfit. Så det var helt perfekt at min arbejdstur kunne kombineres med både shopping og godt selskab med Anne og Asli.

Altså, jeg er vist bare blevet hooked på COS. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg elsker den lille forkælelse i at varerne er pakket fint ind i silkepapir, neonrunde stickers og smukke poser?

15.4.12

1 år


I dag har vi fejret vores etårige fødselsdagspige (og hendes storesøster Sophie) med alt hvad der hører til af fødselsdagssang på sengen, morgengaver, gæster, lækre kager, varm cacao og hygge. Lige som sådan en dag gerne skal være.

Jeg ved det er en kliche, men det føles både som et øjeblik og en evighed siden at hun kom til verden (dog husker jeg fødselssmerten forbløffende godt!). Nu er hun en fræk etårig, der kan klappe-kage, vinke, vise hvor stor hun er og drille så vores hjerter smelter.

8.4.12

Appelsin i turbanen


Det er lidt af en appelsin som falder ned i turbanen når jeg er så heldig at arve lækre chinos i en af mine yndlingsfarver og som tilmed sidder perfekt. Også selvom jeg har hørt det kræver at man har krydset ækvator for at måtte bære denne farve, hvilket jeg (desværre) ikke har.

PS: Tak yndlingskusine!
PPS: Jeg kan ikke love at der i næste indlæg kommer endnu et halv krop billede, fnis!

7.4.12

Forårsklar


Det gør bare dagen ekstra god når man opdager at neglelakken i skabet perfekt matcher et af mine nye shopperier. Efter årevis uden så er jeg sørme vist ved at blive neglelak pige igen.

6.4.12

Forberedelser



Med p3 guld i baggrunden klippe klistrer jeg lidt til det bryllup vi skal til i morgen. Igen har masking tape været en nem og hurtig genvej til lidt deko. Gotta love it.

4.4.12

Statist



 Det er altså ikke nemt at være lillesøster og statist når storesøster holder picnic fest med frøken karse kylling, fine glas, lækre kager og pizza småkager. Især når man åbenbart ikke kender uskrevne regler og selv vil bestemme sin leg!

I øvrigt kan pasformen (som nogle spurgte til)buksedragten så nogenlunde spottes på billederne.


3.4.12

Hegn


Med kyndig support til projektering og snedkerering samt aktivering af Agnes fik vi sat hegn op i weekenden. I sin færdige skifersorte udgave ser det ret godt ud og vi nyder synet af at vi selv har formået at frembringe noget. Nu kan vi se frem til hyggelige sommerdage i haven uden vi skal indfange små piger med frihedstrang, dejligt!

2.4.12

Opgradering


En feriedag brugt på caféhygge med mine darlings og opgradering af garderobeskabet. Begge dele var i højeste grad tiltrængt!

Jeg ville i øvrigt have fornægtet det for nogen tid siden, men nu har der sneget sig et strejf af både neonpink og neongult ind i skabet...